PREDAVANJA: Što nakon završenog školovanja? 

2021-05-13

U travnju 2021. u organizaciji Savjetovališta za podršku studentima Učiteljskog fakulteta održan je ciklus interaktivnih predavanja "S fakulteta na posao - sve o zapošljavanju i pripravništvu".

Prvo predavanje bilo je usmjereno je na temu zapošljavanja (postupak zapošljavanja i mjere aktivne politike zapošljavanja), a održale su ga Luci Marin i Kristina Fleischer iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Dva su predavanja održana na temu pripravništva i bavila su se pitanjima što je to pripravnički staž, koja su očekivanja od pripravnika te, općenito, što studente dalje čeka u njihovom profesionalnom razvoju kako bi postali uspješni odgojitelji i učitelji.

Budućim učiteljima, studentima završne godine učiteljskog studija, predavanje je održala mr. Šimica Mihaljević, viša savjetnica za razrednu nastavu u Agenciji za odgoj i obrazovanje.

Budućim odgojiteljima, studentima završne godine preddiplomskog i diplomskog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, predavanje je mr.sc. Andreja Silić, viša savjetnica za predškolski odgoj u Agenciji za odgoj i obrazovanje.

Predavanja su bila iznimno dobro posjećena i procijenjena vrlo korisnim. Zahvaljujemo kolegicama na informativnim predavanjima i spremnosti da odgovore na sva pitanja studenata, a svim studentima na aktivnom sudjelovanju.

© 2020 MARTIN JURIĆ | Sva prava zadržana
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno!